OMAKOTImessut_2023_yleisbanneri_1920x200.jpg

Ohjelma

Tietoa, vinkkejä ja inspiraatiota alan ammattilaisilta!

Rakentaja.fi tarjoaa OMAKOTI-messujen kävijöille kiinnostavan ja kattavan näytteilleasettalistauksen lisäksi myös laadukasta ja monipuolista messuohjelmaa. Kokoamme yhteen asiantuntijoita ja TV:stäkin tuttuja alan ammattilaisia, jotka tarjoavat arvokasta tietoa, vinkkejä ja inspiraatiota asumiseen, rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen liittyen.

Ohjelmamme tulee sisältämään kiinnostavia puheenvuoroja ajankohtaisista ja tärkeistä aiheista.

Asiantuntijaluennoilla tullaan puhumaan muun muassa rakentamisen säädöksistä ja projektinhallinnasta, sisäilmaongelmista ja havaitun ongelman hoitamisesta niin taloyhtiön kuin osakkaankin näkökulmasta, kodin sisustamisesta, energiansäästämisestä ja monesta muusta. Lisäksi pääset seuraamaan mielenkiintoisia työnäytöksiä, joista saat konkreettisia käytännön vinkkejä yleisimpiin remonttihommiin.

Älä missaa tilaisuutta saada arvokasta tietoa ja inspiroitua alan huippuasiantuntijoiden johdolla. Pysy kuulolla, päivitämme OMAKOTI 2023 -messujen ohjelman tälle sivustolle lähempänä tapahtumaa. Ohjelman sisältyy messulipun hintaan, joten voit vapaasti osallistua luentoihin ja työnäytöksiin ilman lisämaksua. Juontajana toimii Perttu Sirviö.

Kuvassa messujen ohjelmalava

© Rakentaja.fi

Vuoden 2022 messujen ohjelman näet alta

Päivitämme OMAKOTI 2023 -messujen ohjelman sivustolle lähempänä tapahtumaa.

Ohjelma